Cookie politik

Når du bruger vores hjemmeside:

Vi anvender cookies og andre almindeligt kendte værktøjer (Google Analytics, Google Tag Manager m.fl.) for løbende at kunne forbedre den generelle funktionalitet og din oplevelse af vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er programmeret i WordPress, en anerkendt tredjepartsleverandør af web-løsninger.

Indsamling og behandling af personoplysninger i forbindelse med brug af vores hjemmeside er beskrevet her:

Website cookies

Vores hjemmeside indsamler, anvender og behandler ikke personfølsom information.

Når du handler hos os pr. telefon, mail eller i fysisk på vores adresse:

Vi indsamler følgende oplysninger:

  • Navn / firmanavn
  • Adresse
  • Mailadresse
  • Telefonnummer
  • Evt. cvr-nummer

 Vi anvender oplysningerne til:

  • Ekspedition, fakturering og forsendelse af bestilte varer og tjenester.
  • Opfyldelse af dokumentationskrav fra revision og offentlige myndigheder.
  • Evt. efterfølgende fremsendelse af information som opfølgning på dit køb 

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er oplysningernes nødvendighed for opfyldelsen af ovennævnte formål og myndighedskrav.

Da oplysninger i visse tilfælde afgives pr. telefon og derved mundtligt, vil det ikke i alle tilfælde være muligt at dokumentere et eksplicit samtykke.

 

Hvis du ansøger om et job hos os:

Vi indsamler følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Køn
  • Alder
  • CV, indeholdende de oplysninger, som du finder det relevant at dele med os.

Vi anvender oplysningerne til:

Vurdering af dine kvalifikationer, erfaringer og egnethed til det søgte job.

Såfremt din ansøgning ikke resulterer i et ansættelsesforhold hos os, vil oplysningerne blive slettet, medmindre du udtrykkeligt giver samtykke til, at de kan gemmes i en nærmere bestemt periode.

Generelt:

Overførsel af personoplysninger:

Overførsel eller deling af dine personoplysninger vil kun foregå internt til eget CMS system.

Herudover vil dine personoplysninger ikke blive overført eller delt. 

 Opbevaring af dine personoplysninger:

Vi kan ikke sige noget generelt om, hvor længe vi vil opbevare dine personoplysninger, da det afhænge af, til hvilket formål oplysningerne er indsamlet. Dog kan vi oplyse dig om, at vi vil lægge vægt på fremtidig relevans i forhold til det formål, hvortil oplysningerne er afgivet, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret. 

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Generelt bruges cookies til at genkende dig når du besøger os igen og kan hjælpe med fx. at huske indholdet i en indkøbskurv og levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics. Cookies vil gøre din browsing oplevelse bedre. Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser. Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos erhvervsstyrelsen